المقادير
كيس مكرونه شرايط اللي زي الاسباجتي بس عريضه
زيت
ملح
زيتون اسود مقطع شرائح
فلفل
كمون
فلفل اخضر مقطع قطع صغيره
علبه تونه
ماء طبعا لسلق المكرونه
الطريقه
بنسلق المكرونه عادي جدا ونحط علي الميه حبه زيت وحبه ملح
وبعد كده نصفيها ونجيب التونه ونصفي الزيت بتاعها ونحطها في الحله ونحط
عليها الفلفل الاخضر ولو كان عندكو مشروم مقطع وجمبري صغير ممكن تضيفوهم
هيدو طعم حلو قوي ونحط زيتون اسود شرائح والفلفل الاسود ونقطه واحد زيت مش
كتير عشان التونه بيبقي برضو فيها حبه زيت ونسيبهم علي النار مع بعض
ونقلبهم كويس لمده خمس دقايق بس ونحط عليهم المكرونه بعد كده ونقلبها كويس
وتقدم سخنه او بارده حسب ماتحبو لو هتعتبروها صنف رئيسي فسخنه هتبقي حلوه
ولو زي السلطه بتاعه بيتزا كده تبقي تتاكل بارده او حتي من التلاجه وكمان
ممكن تضيفو عليها ملعقه مايونيز اذا حبيتو
وادي شكلها النهائي من مطبخ دندونه
كيس مكرونه شرايط اللي زي الاسباجتي بس عريضه
زيت
ملح
زيتون اسود مقطع شرائح
فلفل
كمون
فلفل اخضر مقطع قطع صغيره
علبه تونه
ماء طبعا لسلق المكرونه
الطريقه
بنسلق المكرونه عادي جدا ونحط علي الميه حبه زيت وحبه ملح
وبعد كده نصفيها ونجيب التونه ونصفي الزيت بتاعها ونحطها في الحله ونحط
عليها الفلفل الاخضر ولو كان عندكو مشروم مقطع وجمبري صغير ممكن تضيفوهم
هيدو طعم حلو قوي ونحط زيتون اسود شرائح والفلفل الاسود ونقطه واحد زيت مش
كتير عشان التونه بيبقي برضو فيها حبه زيت ونسيبهم علي النار مع بعض
ونقلبهم كويس لمده خمس دقايق بس ونحط عليهم المكرونه بعد كده ونقلبها كويس
وتقدم سخنه او بارده حسب ماتحبو لو هتعتبروها صنف رئيسي فسخنه هتبقي حلوه
ولو زي السلطه بتاعه بيتزا كده تبقي تتاكل بارده او حتي من التلاجه وكمان
ممكن تضيفو عليها ملعقه مايونيز اذا حبيتو
وادي شكلها النهائي من مطبخ دندونه