منتدى المحبة

طريقة الفسيخ و السردين 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة الفسيخ و السردين 829894
ادارة المنتدي طريقة الفسيخ و السردين 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى المحبة

طريقة الفسيخ و السردين 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة الفسيخ و السردين 829894
ادارة المنتدي طريقة الفسيخ و السردين 103798

منتدى المحبة

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى المحبة

تاشيرة دخول الي الروشنة







2 مشترك

    طريقة الفسيخ و السردين

    مشمش
    مشمش
    مشرفة
    مشرفة


    مزاجطريقة الفسيخ و السردين Up65e4278265
    انثى
    عدد المساهمات : 797
    تاريخ التسجيل : 03/04/2009

    طريقة الفسيخ و السردين Empty طريقة الفسيخ و السردين

    مُساهمة من طرف مشمش الخميس 16 أبريل - 18:01:09

    ماكولات شم النسيم

    طريقة عمل الفسيخ و السردين

    المقادير
    بالنسبه للفسيخ

    كيلو سمك بوري طازج
    ملح خشن
    علبة محكمت الغلق

    الطريقة
    تجبي البوري وتغسليه كويس بالميه بس والسمكه سليمه يعني ولا تقشرها ولا
    تفتحي بطنها وبعدين تجبي القلب وتحطي جوه كيس بلاستيك بس يكوت كبير شويه
    رصي البوري جو الكيس بحيث تحطي طبقه سمك وطبقه ملح خشن وهاكذا لحد متخلصي
    الكيه اربطي الكيس كويس وحطي عليه اي حاجه تقيله يعني مثلا قطعه خشب او
    رخام وبعدين غطي العلبة وسبيه لمده اسبوعين ومتحوليش تفتحي عليه خالص وبعد
    الاسبوعين كليه بالهنا والشفا احلي فسيخ من اديكي

    بالنسبه لسردين نفس الطريقه بس في اختلاف انه بياخد 10 ايام بس مش 15 زي الفسيخ
    ملحوظة ممكن نحط شطه كمون اي توابل براحتنا














    __________________
    برنسس دوده
    برنسس دوده
    مشرفة
    مشرفة


    مزاجطريقة الفسيخ و السردين Up59642619e5
    انثى
    عدد المساهمات : 636
    تاريخ التسجيل : 24/05/2009
    العمل/الترفيه العمل/الترفيه : مشرف قسم الاطفال

    طريقة الفسيخ و السردين Empty رد: طريقة الفسيخ و السردين

    مُساهمة من طرف برنسس دوده الثلاثاء 26 مايو - 12:30:49

    اولا تسلم ايديكي يا مشمش يا عسل علي الوصفة

    بس اللي اعرفه ان المفروض ان البوري مش يتغسل

    ممكن نجيب مياه مغليه وبعد الغلي ننزل سمكة سمكة ونطلعها في ثواني ومش بنفتحها وبتبقي روعه


    وتسلم ايديكي يا قمر

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 6 مايو - 14:30:08