السلام عليكم
المقادير:-
1-2صدور فراخ مقطعة قطع صغيرة
2- 2 م ك مسطردة
3-1/2 علبة زبادى
4-فلفل اسود
5- 1م ك خل
6-قليل من عصير البصل
7-عصير نصف ليمونة او اقل من ذلك علشان الخل
8-(شطة +كمون+فلفل اسود+ملح+كسبرة مطحونة+ملعقة قرفة+بهارات الفراخ اذا وجدت)وكل هذه البهارات نضعها حسب الكمية اللى تحتاجيها
9- بصلة متوسطة مقطعة قطع صغيرة
10-فلفل اخضر رومى مقطع بالطول او حسب الرغبة
11- طماطم مقطعة بالطول مع القبام بازالة البذور
الطريقة:-
1- نقوم خلط جميع المكونات السابقة مع الفراخ وتتبيلها جيدا وكذلك البصل نضعه مع الفراخ
2-لانضع الفلفل والطماطم مع الفراخ فى التتبيلة
3-نترك الفراخ مع التتبيلة لمدة 4 ساعات او اكتر حسب الرغبة ونضعها فى الثلاجة
4- نقوم بتحمير الفراخ فى قليل من السمن ومعها البصل ايضا
5- بعد التأكد من الفراخ استوت نضع الفلف والطماطم آخر حاجة ونقلبهم تقلبتين مع الفراخ
6- نضعه فى العيش الفينو او الشامى وبالهنا والشفا
المقادير:-
1-2صدور فراخ مقطعة قطع صغيرة
2- 2 م ك مسطردة
3-1/2 علبة زبادى
4-فلفل اسود
5- 1م ك خل
6-قليل من عصير البصل
7-عصير نصف ليمونة او اقل من ذلك علشان الخل
8-(شطة +كمون+فلفل اسود+ملح+كسبرة مطحونة+ملعقة قرفة+بهارات الفراخ اذا وجدت)وكل هذه البهارات نضعها حسب الكمية اللى تحتاجيها
9- بصلة متوسطة مقطعة قطع صغيرة
10-فلفل اخضر رومى مقطع بالطول او حسب الرغبة
11- طماطم مقطعة بالطول مع القبام بازالة البذور
الطريقة:-
1- نقوم خلط جميع المكونات السابقة مع الفراخ وتتبيلها جيدا وكذلك البصل نضعه مع الفراخ
2-لانضع الفلفل والطماطم مع الفراخ فى التتبيلة
3-نترك الفراخ مع التتبيلة لمدة 4 ساعات او اكتر حسب الرغبة ونضعها فى الثلاجة
4- نقوم بتحمير الفراخ فى قليل من السمن ومعها البصل ايضا
5- بعد التأكد من الفراخ استوت نضع الفلف والطماطم آخر حاجة ونقلبهم تقلبتين مع الفراخ
6- نضعه فى العيش الفينو او الشامى وبالهنا والشفا